info@paddockf1.hu
+36 30 737 3873

A kosárban nincs termék

Bach Ákos vagyok a Formula 1 valódi megszállottja. Hosszú évek óta követem figyelemmel az autósport király kategóriáját.
Immár 36 éve annak, hogy magával ragadott ez az őrületes szenvedély.
Emlékeim szerint 1985-ben láttam a televízióban a Zeltwegi osztrák futamot. A futamot legnagyobb kedvencem, Alain Prost nyerte.
Rendkívül értékes embereket ismertem meg a Forma 1 szeretete által.

Küldetésem

“A győztesek nem adják fel, mert minden lehetséges.
Csak ami lehetetlen, az tovább tart.” (Dan Brown)

Célom, hogy átadjam a Forma 1 iránti életérzést, ami számomra felemelő inspiráló és egyedülálló.
A Forma 1-et érintő bármely dologgal foglalkozni olyasmi, amit a végtelenségig is képes lennék folytatni.
Amikor gyerekként titokban biciklivel meglátogattam a Hungaroringet és megláttam élőben a Forma 1-es autókat, nagyon mély érzést és inspirációt indított el bennem. Soha nem fogom elfelejteni ezt az élményt.
A rajongásom motivációt kitartást és rendkívüli szorgalmat eredményezett az élet egyéb területein is. Modelleket, sisakokat gyűjteni szenvedélyes dolog, ami szinte beszippantja az embert. Mikor azon kapom magam, hogy percek óta csodálok egy modellt minden esetben boldogsággal és különleges energiával tölt fel.
Azt gondolom, hogy az elmúlt évek tapasztalatait átadni vagy kibeszélni azokkal akik szenvedélyként tekintenek erre a sportra, már önmagában is felemelő dolog.
Néha elképzelem magam hasonló rajongók társaságában és elmosolyodom, mennyire kimeríthetetlen téma ez mindannyiunk számára.Nagy örömmel adom át, mesélem el a tapasztalataimat akár a modellek beszerzése vagy egy autogram beszerzéséről. Hálás vagyok mindazért, hogy idáig eljutottam. Tudom messze az elérendő cél, de éppen ez az amitől ez olyan különlegessé válik.
“Az oda vezető út ami a legédesebb a célom elérésében.”

Scrolling Image Frame
modellek, sisakok, diorámák

Gyűjteményeim

Ne maradj le a hírekről, akciókról! Kérd ingyenes hírlevelünket!
Kérem a friss infókat
close-image